مشاوره و برنامه ریزی تخصصی گروه آموزشی دکتر پرتوی
ویژه تمامی پایه ها
لطفا لطفا لطفا ما را مقایسه کنید
مشاوره و برنامه ریزی تخصصی گروه آموزشی دکتر پرتوی
ویژه تمامی پایه ها
لطفا لطفا لطفا ما را مقایسه کنید
زمانی که به یک مهمانی بزرگ دعوت می شوید از روزها و ماه های قبل در تدارک آماده شدن برای مهمانی هستید و برای آن برنامه ریزی می کنید. حال قرار است برای کنکور سراسری که آینده تحصیلی و شغلی شما را رقم می زند، آماده شوید. به نظر شما بدون برنامه ریزی برای کنکور می توان موفق شد؟؟
اگر قرار است که نتیجه دلخواهی در آزمون سراسری دریافت کنید، حتما باید با یک برنامه ریزی دقیق و اصولی پیش بروید. که بتوانید تمامی مباحث را منظم مطالعه کنید، کیفیت مطالعه خودتان را افزایش دهید، به مرور مطالب بپردازید و برای روز کنکور آماده شوید.
دکتر بهروز پرتوی
مدیریت مرکز مشاوره
اگر شما نیز می خواهید برنامه ریزی دریافت کنید که متفاوت باشد و بتوانید هر چه سریع تر تمامی منابع و مباحث را با کیفیتی بالا مطالعه کنید و به جمع بندی برسانید؛ اینکار فقط توسط گروه آموزشی دکتر پرتوی امکان پذیر است که به هیچ عنوان از دانشجو استفاده نمی کند و همچنین برنامه ریزی ها مخصوص هر فرد به صورت کاملا جداگانه طراحی می شود. برای دریافت برنامه ریزی کافی است نام و مقطع و رشته خود را در واتس آپ برای ما ارسال نمایید.برای افزودن متن مورد نظرتان اینجا کلیک کنید
حال که متوجه اهمیت برنامه ریزی برای سال کنکور شدید و متوجه تفاوت افرادی که برنامه ریزی دارند و یا برنامه ریزی ندارند و یا برنامه ریزی اشتباهی دارند؛ شدید بهتر است که بدانید که آینده شما باید به دست فرد مطمئن رقم بخورد. تجربه افی در زمینه برنامه ریزی کنکور بسیار مهم است.
آینده شما ارزشمند تر از این است که با هزینه های خیلی خیلی کم به دست دانشجویان بی تجربه رقم بخورد. خیلی از موسسات آموزشی معروف نیز کار برنامه ریزی دانش آموزان کنکوری را به دست دانشجویان بی تجربه می سپارند. پس برای داشتن برنامه ریزی به دنبال مشاوری با تجربه و مطمئن بگردید.
اگر داوطلب کنکوری هستید، در ابتدا باید مناسب با هدف خودتان و مناسب با ویژگی های درسی تان برنامه ریزی دریافت کنید. هر مرحله در سال کنکور برنامه ریزی مخصوص به خودش را دارا می باشد. تمامی رتبه های برتر از برنامه ریزی های کاملا فردی و تخصصی استفاده کرده اند. برنامه ریزی برای کنکور یعنی شما برای مطالعه درس ها یک زمان بندی بدون نقص و دقیق داشته باشید و اصول مطالعه را فرابگیرید.
برنامه ریزی به معنای مطالعه یک درس درفلان ساعت نیست. بلکه برنامه ریزی اصولی کنکور یعنی شما بدانید در هر واحد درسی چه میزان باید زمان اختصاص دهید، در هر واحد چه حجمی از مطالب را مطالعه کنید(مثلا درس 1 دینی دهم)، درس مورد نظر را از روی کدام منبع مطالعه کنید(مثلا از کتاب درسی و یا درسنامه کتاب تست و …)،چه میزان تست بزنید، از چه منبعی تست بزنید، با چه روشی تست بزنید و با چه روشی مطالعه کنید.یعنی هر واحد درسی شما در برنامه ریزی دقیق و حرفه ای که برای کنکور دریافت می کنید؛ باید بین 2الی 3 خط توضیحات کامل و دقیق داشته باشد.
مسلما با یک سبک برنامه نمی توان تا روز کنکور مطالعه کرد و هر دوره ای بنا به شرایط خودش، برنامه ریزی مخصوص به خودش را نیز دارا می باشد. در ادامه انواع برنامه ریزی در سال کنکور را به صورت کامل و دقیق توضیح می دهیم. این برنامه ریزی در هر برهه ای از سال متفاوت می باشد و از همه مهم تر برنامه ریزی درسی باید مخصوص هر داوطلب بررسی شود و مطابق با هدف دانش اموز طراحی شود
این برنامه ریزی برای جمع بندی مباحث سال یازدهم که به تازگی امتحان های آن را پشت سر گذاشته اید باید طراحی شود تا یک جمع بندی کامل و دقیق از 30% مباحث کنکور داشته باشید.
بهتراست که ساعت مطالعه شما در تابستان به صورت میانگین روزانه بین 6الی 7 ساعت باشد. و حتما دروس شاخص و تخصصی سال یازدهم را مرور نمایید. برخی از مباحث دروس عمومی مانند قرابت و آرایه و لغات فارسی باید در تابستان به صورت جامع جمع بندی شود. همچنین در درس عربی مبحث ترجمه را نیز باید به صورت ثابت برنامه در برنامه ریزی خود داشته باشید. برای درس زبان جمع بندی لغات بسیار اهمیت دارد.
از مهر ماه تا پایان آذر ماه برنامه ریزی برای کنکور سبک و سیاق متفاوتی را به خود می گیرد. در کنار مطالعه دروس سال دوازدهم و همگامی با درس روز مدرسه باید در یک آزمون آزمایشی نیز شرکت نمایید. که همزمان دروس پایه دهم نیز مطالعه و مرور شود. تست های آموزشی در این برهه از سال در برنامه ریزی اهمیت زیادی دارد.
میزان مطالعه در نیمسال اول در روزهای مدرسه باید بین 5الی 6 ساعت و در روزهای تعطیل 9الی 10 ساعت باشد اما میزان تست هفتگی باید بین 1200تا 1500تست آموزشی و تحلیلی باشد.
برای رسیدن به این میزان مطالعه و برنامه ریزی نیاز به یک برنامه ریزی دقیق دارید تا فرصت کافی برای مطالعه و یادگیری دروس سال دوازدهم داشته باشید و بتوانید همگام با برنامه آزمون های آزمایشی، سال دهم را نیز به تسلط برسید.
برنامه ریزی مطالعه همزمان پایه دهم و دوازدهم باید به گونه ای باشد که حدودا 60% حجم مطالعه شما به پایه دهم و 40% به پایه دوازدهم اختصاص یابد. چرا که در دی ماه و همزمان با امتحانات ترم اول فرصت کافی برای جمع بندی دوازدهم خواهید داشت.
حتی اگر داوطلب پشت کنکوری هستید نیز بهتر است که با همین روند مطالعه کنید و فقط ساعت مطالعه روزانه شما باید بین 11 الی 12 ساعت باشد و تعداد تست هفتگی بین 1800تا 2000تست قرار بگیرد. که برای دانش آموزان پشت کنکوری نیز برنامه جداگانه و فردی باید طراحی شود.
امتحانات ترم اول اهمیت بالایی دارد. چرا که برای اولین و آخرین بار دروس نیمسال اول سال دوازدهم را باید جمع بندی کنید. پس از این دوران مطالعاتی فقط اجازه مرور مباحث ترم اول را خواهید داشت.
برنامه ریزی ترم اول باید همگام با برنامه امتحانی مدرسه باشد و به گونه ای طراحی شود که هم فرصت مطالعه تشریحی برای امتحانات ترم اول را داشته باشید و هم برای کنکور به جمع بندی تستی بپردازید.
این ماه ها بسیار حساس هستند چرا که ماه بی انگیزگی و بی حالی اکثریت دانش آموزان هست. خیلی از داوطلبان کنکور سراسری در این دوماه مطالعه را رها می کنند. برای همین مشاوره و برنامه ریزی در اینجا راه نجات می شود تا داوطلب بتواند انگیزه مطالعه پیداکند.
در ماه بهمن و اسفند باید مباحث نیمسال دوم دوازدهم را همگام با مدرسه در قالب درس روز مطالعه کرد و به مرور خلاصه نویسی ها و نقشه کشی های ذهنی سال دهم و یازدهم پرداخت و در این دروس به تست زنی زماندار به سبک آزمون دوزمانه پرداخت .
برنامه ریزی عید بسیار اهمیت بالایی در موفقیت در آزمون سراسری دارد. اکثر دانش آموزان و مشاوران تصور می کنند که در دوران عید باید به جمع بندی پایه پرداخت اما اگر در ماه های قبلی با برنامه ریزی کامل گروه آموزشی پرتوی پیش رفته باشی تا دوران عید باید تمامی دروس خود را به اتمام رسانده باشی و در دوران عید فقط به مرور و رفع اشکال و آزمون های زماندار بپردازی و بهترین فرصت برای جمع بندی سال دهم و یازدهم و دوازدهم می باشد.
یک داوطلب موفق کنکوری برنامه ریزی که برای کنکور دریافت می کند باید بیشتر جنبه مروری داشته بشد. دانش آموزانی که تا خرداد همچنان در حال مطالعه مطالب تازه می باشند؛ تسلط بسیار کمی در مباحث پیدا می کنند. اما سبک برنامه ریزی برای کنکور دکتر پرتوی به این گونه است که هم در دوران عید و هم در نیمه دوم فروردین و ماه اردیبهشت فقط به مرور و تس بپردازی.
این دانش آموزان در این فرصت به برگزاری آزمون های کنکور سال های قبل و تحلیل آزمون می پردازند. و با توجه به فرصتی که دارند، می توانند بین 20الی 25 آزمون شبیه ساز کنکور انجام دهند. در صورتی که یک دانش آموز معمولی بدون برنامه ریزی بین 7الی 10 آزمون شبیه را فرصت برگزاری دارد.
در این ماه هم فقط باید روی برنامه ریزی برای امتحانات نهایی و ثابت برنامه برای دروس عمومی اختصاص داد. در کنار مطالعه دروس نیسمال دوم دوازدهم باید مباحث نیمسال اول هم مرور شود و همچنین روی تست زنی مباحث هم کار کنید
خیلی از دانش آموزان آزمون های شبیه ساز کنکور را در این 2هفته انجام می دهند. این نشان از یک برنامه ریزی غیر حرفه است. دانش آموزان موفق رتبه ساز کنکور در این دو هفته فقط سوالات علامت دار را مرور می کنند. ردپاهای خود را خلا ذهنی انجام می دهند و در حال تعیین استراتژی برای روز کنکور هستند و با آرامشی مطلق منتظرند که روز کنکور فرا برسد چرا که برنامه ریزی کامل و دقیقی برای کنکور داشته اند.